MaxxS accessoires

About

MaxxS accessoires

Alle accessoires van MaxxS zijn uniek en handgemaakt met hoogwaardige metalen en natuurlijke materialen, zoals (half)edelstenen, parelmoer (Tsjechische) glaskralen, Swarowski elementen en leer. De metalen zijn 100% nikkelvrij. De sieraden zijn stoer en chique en kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden. De collectie is eclectisch van aard en verandert voortdurend op basis van seizoenen en trends. Elk item is uniek en kan daarom íets afwijken van de foto op de website.

MaxxS betalingen

Momenteel kan je alleen met paypal en credit card betalen. Wij werken eraan om Ideal betaling mogelijk te maken. Als je geen paypal account of credit card hebt kan ook je de bestelling via een gewone banktransactie betalen op NL47 ABNA 0576 6288 24 ten name van AEM Mol.

MaxxS care

Om het sieraad zo lang mogelijk mooi te houden is het belangrijk dat je het met zorg behandeld. Spuit geen parfum op het sieraad, maar doe dit op plaatsen boven of onder de plek waar je je sieraden draagt en doe dit ruim voordien. Bewaar de sieraden niet in een vochtige ruimte, voorkom contact met water en vocht. Elastiek niet uitrekken, maar bij het omdoen om de pols op- en afrollen.

MaxxS repair

Maxxs sieraden worden met de grootste zorg gemaakt, maar het kan voorkomen dat er iets kapot gaat. Is dit binnen 6 maanden na aankoop het geval dan verhelp c.q. herstel ik dit graag voor je. Blijkt herstel niet mogelijk, dan ontvang je een nieuw exemplaar. Neem in elk geval altijd contact met mij op, zodat ik met een goede oplossing kan komen.

Volg MaxxS op social media:

Instagram: https://www.instagram.com/maxxs_accessoires/

Facebook: https://www.facebook.com/Maxxsaccessoires/

Pinterest: https://nl.pinterest.com/annettewerger/maxxs-accessoires/

All jewellery is handmade with natural materials like (semi)precious stones, freshwater pearls, mother-of-pearl and plated metal beads, faceted Czech and Japanese seed beads. MaxxS creations are sturdy and yet elegant and combine very well together. At this moment the collection comprises various designs of bracelets and earrings, each uniquely crafted.